OmniMarker markør - Markøren med livstidsgaranti

Spesifikasjoner
Diameter 11.4 cm
Vekt 0.14 kg
Deteksjonsrekkevidde 1-2 m
Ytterkappe Polyetylen
Miste bestillings kvanta 24 enheter
Vekt, kartong à 24 3.8 kg

OmniMarker er en ny ballmarkør som gjør det enkelt å merke viktge punkter for å kunne finne dem igjen senere. OmniMarker består av passiv elektronikk som ikke trenger strøm eller vedlikehold av noe slag. Markøren kommer med livstidsgaranti.

Mens andre markører baserer seg på en dipol, består OmniMarker av 2 dipoler som er satt sammen i 90 graders vinkel. Denne patenterte oppbyggningen gir et sfærisk felt med 25% større deteksjons rekkevidde i forhold til andre markører i tilsvarende størrelse.

OmniMarker kan detekteres fra opptil 2 meter med Subsite EML markørsøker. Subsite EML er en av de kraftigste løsningene på markedet, men markørsøkere fra andre produsenter kan også benyttes. Subsite EML kan benyttes med Subsite 75TR kabelsøker for automatisk markørvarsling samtidig som tradisjonell kabelsøking pågår.

Eksempler på bruksområder, er merking av:

OmniMarker leveres i forskjellige utgaver. Den innebyggde elektronikken resonnerer ved en viss frekvens og vil kun reflektere radiosignaler med denne frekvensen. Dette har gjort det mulig å utvikle markører for merking av forskjellige typer anlegg. Subsite EML støtter alle frekvenser og gir brukeren mulighet til å velge mellom de forskjellige markør typer.

Type Farge Frekvens
Energi Rød 169.8 kHz
Vann Blå 145.7 kHz
Avløp Grønn 121.6 kHz
Telefon Oransj 101.4 kHz
Gass Gul 83 kHz
Kabel TV Orange/Svart 77 kHz

 

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 2000 Eskeland Electronics