AquaCorr tilleggsutstyr

 

Hydrofonsensorer (2)
Hydrofonene kobles til brannstendere eller andre tilgjengelige uttak slik at de kommer i direkte kontakt med vannet. Hydrofonene gjør det mulig å lokalisere støysvake lekkasjer der vanlige mikrofoner ikke gir resultat. Ikke-metalliske rør er dårlige lydledere og hydrofoner kan være nødvendige for å oppnå resultater her. Til sammenlikning er mikrofonene mye enklere å bruke, men hydrofonene anbefales brukt der det er mulig p.g.a. høyere følsomhet.
Settet inkluderer en rekke mellomstykker for tilpassning på forskjellige koblinger.
Marklytter for AquaCorr
Bruk av marklytter kan være nyttig for å bekrefte resultatet av korreleringen. Marklytteren kobles direkte til AquaCorr. Gjennom hodetelefonene kan man høre eventuelle lekkasjer og lydintensiteten anvises på displayet.
Antenner for bil (2)
Ved betjening fra bil, anbefales eksterne antenner. Disse gir fordeler ved korrelasjonsmålinger over lengre strekk i områder der byggninger og andre strukturer demper signalet fra radiosenderene.
Magnetfestet gjør antennene lette å montere og fjerne.
AquaCorr bærekoffert
Denne kompakte og solide kofferten har plass til AquaCorr samt radiosendere og mikrofoner. Kofferten er polstret for ekstra sikkerhet.
AquaCorr kabel-trommel (2)
Dersom det ikke er mulig å benytte radiosendere, kan mikrofonene forbindes til AquaCorr med kabler. Kabelen er 100m lang, vanntett og elektromagnetisk sjermet.
Målehjul
Hjulet driver et mekainsk telleverk som viser oppmålt avstand. Bæreveske følger med.

Bærbar A4 skriver (ikke avbildet)
Denne kompakte skriveren er enkel å ta med over alt for raske utskrifter av måleresultater på stedet. NiCad ladesett er inkludert.
Mikrofonkabel, 5m (ikke avbildet)
Denne ekstra lange forbindelseskabelen kan være praktisk dersom mikrofonen (eller hydrofonen) befinner seg langt nede i en kum.

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics