AquaCorr fotogalleri og kundereferanser


Fotogalleri

Opplæring for Ås kommune feb. 1999. Fra venstre: Finn, Thor Ivar, Tore, Terje og Einar Opplæring for Ås kommune, feb. 1999 Ragnar Hystad og Terje Tråd i VITEK i Bergen.

AquaCorr opplæring for Driftsassistansen for VA i Namdal (DAN), april 1998 AquaCorr opplæring for DAN, april 1998 Bilder fra AquaCorr opplæring for Hadsel kommune i aug. 2000: Fra venstre: Yngve, Harold, Lasse og Karstein

AquaCorr opplæring for Farsund kommune i april 2000: Harold, Tore, Harry og Egil Fra venstre: Johan Martin Tiller og Magne Johansen i SCC Prosjektering har benyttet en AquaCorr siden 1995 og har avdekket flere hundre lekkasjer 05-12-2000. Det er egentlig en trist og grå dag, men det synes ikke på Tim, Jo, Øivind og Johnny i Sarpsborg kommune. De har nettopp funnet en lekkasje med sin nye korrelator

Sør Varanger kommune. Fra venstre: Robert Pettersen og Asbjørn Flåten Asker kommune. Fra venstre: Inge, Jan Erik, Helge og Knut Arne Oppegård kommune. Fra venstre: Frank, Bjørn, Fred og Tom AquaCorr opplæring med Ski kommune, feb. 2001. Øyvind Johnsen og Rune Støle

 

 

Norske AquaCorr referanser

SCC Prosjektering AS 7005 Trondheim
Sør-Varanger kommune 9901 Kirkenes
Termografi & Lekkasjekontroll 3001 Drammen
VITEK AS 5074 Godvik
Bergen Rørservice 5066 Ellestad
Gjøvik kommune 2801 Gjøvik
DAN - Driftsassistansen for VA i Namdal 7800 Namsos
Ås kommune 1430 Ås
Farsund kommune  4551 Farsund
Hadsel kommune 8450 Stokmarknes
Sarpsborg kommune 1701 Sarpsborg
Asker kommune 1372 Asker
Oppegård kommune 1410 Kolbotn
Ski kommune 1400 Ski

 

Kommentarer fra AquaCorr brukere

AquaCorr er effektiv og robust. Jeg har benyttet en AquaCorr nesten daglig siden desember 1995 uten at det har oppstått feil. AquaCorr er enkel å bruke samtidig som den har alle de funksjonene som skal til for å utføre vanskelige oppgaver. Jeg setter stor pris på den raske og gode servicen jeg har fått når jeg har hatt behov for deler eller har hatt spørsmål.

Johan Martin Tiller, SCC Prosjektering

Jeg er meget fornøyd med AquaCorr og kan gi den en sterk anbefaling. Den er veldig rask og enkel å koble opp og dette sparer oss for mye tid. Den vannsikre utformingen er er også viktig for oss.

Geir Ove Olsen, Sør-Varanger kommune

Vi ønsker å ha det beste og mest moderne utstyret og vi føler at AquaCorr ligger foran konkurrentene når det gjelder ytelse og brukervennlighet.

Ole Kårtveit, VITEK AS

AquaCorr er veldig lett og bruke og den er pålitelig. Vi har allerede funnet flere lekkasjer og regner med å tjene inn korrelatoren i løpet av kort tid.

Rune Brønnstad, Gjøvik kommune

Grovsøkfunksjonen er topp! Den sparer oss for mye tid. AquaCorr er raskere og mer brukervennlig enn korrelatoren vi hadde før. Ofte tar den lekkasjene i løpet av sekunder.

Inge Vendsbo, Asker kommune

 
 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics