Tilleggsutstyr for hobby metalldetektorer

 

Hodetelefoner
Probe
Deksler
Ekstra søkehoder
Bærevesker og kofferter
Forskjellig

Hodetelefoner og probe [til toppen]
Hodetelefoner: Et godt sett med hodetelefoner er det første tilleggsutstyret man bør tenke på. De svake lydsignalene fra dype eller små gjenstander blir lettere å høre og batteriforbruket reduseres betraktelig. Probe: Alle som driver aktivt med metallsøking kan fortelle at en probe er et nyttig tilleggsutstyr. Mynter og smykker og andre korroderte metallgjenstander som har ligget lenge i bakken kan ofte være vanskelig å se med øyet. Proben aktiveres ved et knappetrykk og brukes til å søke etter metall etter at man har startet en utgraving. Proben har en kort rekkevidde og vil gi fra seg lydsingal og lys når metall kommer i umiddelbar nærhet av tuppen. Merlin ZLX Pro er 19 cm lang, veier kun litt over 100 gram og drives av ett stk. 9V batteri. Dette er et tilleggsutstyr du ikke bør være foruten.

Deksler og ekstra søkehoder [til toppen]
Deksel for beskyttelse av søkehode: For å beskytte søkehode kan man montere på et deksel som tar i mot slitasje og støt. Dekselet er ment som en permanent beskyttelse og vil ikke påvirke rekkevidden til metalldetektorern. Deksel er en billig forsikring som er tilgjengelig for samtlige søkehoder. Søkehoder: De fleste Fisher modellene kan benytte seg av flere søkehoder. Små søkehoder har fordeler i områder med mye metallsøppel eller høy grunnmineralisering. Store søkehoder gir større dybde og, ikke minst, kan gjennomsøke et større areal raskere. Alle søkehodene er vanntette.

Kofferter, bærevesker og forskjellig [til toppen]
Kofferter og bærevesker: For beskyttelse av metalldetektor ved lagring og transport. Kofferter er inkludert i prisen på FX-3, 1266-XB og undervannsmodellene 1280-X, IMPULSE og CZ-20. Koffert og bæreveske er tilleggsutstyr på alle andre modeller. Forskjellig: For detektoristen som er stolt av sin Fisher finnes stroffmerke, caps og posebelte med Fisher-logo. Bildet viser også regndeksel til X-modeller.

KLIKK HER FOR BESTILLING !!!

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics