Fisher QuickSilver metalldetektorer

QuickSilver modellene viser veien for neste generasjon av metalldetektorer. Flere års utvikling og to patenter (US Patents 4.514.692, 4.868.504) ligger bak disse toppmodellene som benytter seg av digital elektronikk og avansert signalbehandling for å oppnå maksimal ytelse.

Det er eksklusive verktøy for de som vil ha det beste. Her får man alt...maksimal følsomhet, identifikasjon på visemeter, tre-tones-lydidentifikasjon, ringesignal for indikering av stor gjenstand, dybde-estimering, punktlokalisering, egen modus for søk på strender og lydforsterkning av svake signaler. CZ-70a er i tillegg beskyttet mot inntrengning av vann, støv og sand. QuickSilver kan identifisere mynter og søppel i tillegg til å estimere dybden til metallgjenstander.

Se også CZ-20 QuickSilver: For undervannsbruk

Fisher CZ-70a PRO

CZ-7a kontrollpanel. LCD displayet har en bakgrunns- belysning som kan aktiveres når mørket faller på.

Visemeter-Identifikasjon: Det oversiktlige visemeteret er delt inn i syv kategorier: Jern, sølvpapir, to typer opptrekksringer, nikkelmynt, zinkmynt og en for sølv og kobber mynter. Når den kraftige Fourier Signal Analyse slår inn og gjør en identifikasjon, låser meteret seg i riktig kategori.

Fire-Toners-lydidentifikasjon: En dyp tone betyr jern eller jernholdig metall. En medium tone betyr oftest sølvpapir eller liten kobber-nikkel mynt; tynne gullringer kan også gi medium tone. En lys tone betyr oftest en kobber eller sølvmynt. I tillegg har CZ-modellene et karakteristisk ringesignal som varsler om metallgjenstander som er for store til å identifiseres.

Fourier Signal Analyse: Den patenterte signalanalysen gjør CZ-modellene i stand til å se og identifisere metallgjenstander dypere enn det som har vært mulig tidligere. To VLF signaler med forskjellig frekvens (hhv. 5 og 15 kHz) sendes dypt ned i bakken. Gjennom en Fourier-analyse av refleksjonssignalet, kan CZ-5 og CZ-70a identifisere og dybdeindikere mynter dypere enn det som har vært oppnåelig tidligere. Tester viser funn av 20-40% flere mynter og samleverdige gjenstander dersom et område gjennomsøkes med en QuickSilver etter gjennomsøking med toppmodeller uten Fisher's patenterte Fourier signalanalyse.

Dybde-Estimering og VCO Finsøking: Det er bare å trykke på en knapp så vil meteret vise gjenstandens avstand fra søkehodet. Volum, tonehøyde og meter vil øke i det søkehodet nærmer seg målet og nå en topp når søkehodet er sentrert over midtpunktet. Meteret viser dybde i tommer (1" = 2,5 cm) for gjenstander av mynstørrelse.

Modus for Strandsøk: Strender er blant de mest populære områder for metallsøking. Her er man garantert å finne mynter og smykker. Mange metalldetektorer har problemer med å justere seg i forhold til de mineralrike strendene med det resultat at man får en mengde forstyrrende utslag og falske signaler. På CZ-modellene er det bare å vippe MODE bryteren til SALT og du er klar for å takle områder der andre må gi opp.

Presis Grunnbalansering: Presis grunnbalansering eliminerer falske signaler fra mineraler oppløst i bakken og er viktig dersom man ønsker å søke med maksimal følsomhet. På CZ-modellene kan man velge mellom fast eller manuell innstilling.

Rask Igangsetting: CZ-70a er et eksklusivt verktøy for de som vil ha det beste. Det fine er at selv på denne meget avanserte metalldetektoren ser man igjen Fishers filosofi om å gjøre ting så enkelt som mulig for brukerne. Prekonfigurerte innstillinger gjør at selv nybegynnere kan starte å søke fra første dag.

Anvendelsesområde: 0 til 50°C
Frekvens: 5 + 15 kHz samtidig
Søkemoduser: Autotune, ID modus, VCO-finsøkingsmodus
Spesielle funksjoner: ID meter, dybdemåling, Fourier signal analyse, 4-toners lydidentifikasjon, regn- og sprutsikker utforming, LCD display med bakgrunnsbelysning
Rekkevidde m 8" (lufttest): 30-35 cm for stor 5 øre, opptil 1,5 meter for større gjenstander
Tilgjengelige søkehoder: 5", 8" (standard), 10.5"
Strømforsyning: 2 stk 9V batterier
Batterilevetid: Opptil 40 timer
Vekt: 1,6 kg

 

KLIKK HER FOR BESTILLING !!!

 

 

Fisher CZ-5 QuickSilver

   

CZ-5 benytter seg av mye av den samme elektronikken som flagskipet CZ-70a og ytelsen er omtrent den samme. De viktigste forskjellene er at CZ-5 har et analogt visemeter istedet for CZ-70a sitt bakgrunnsbelyste LCD display og at kontrollhuset ikke er vann og støvtett. Videre har CZ-5 kortere batterilevetid.

Anvendelsesområde: 0 til 50°C
Frekvens: 5 + 15 kHz samtidig
Søkemoduser: Autotune, ID modus, VCO-finsøkingsmodus
Spesielle funksjoner: ID meter, dybdemåling, Fourier signal analyse, 3-toners lydidentifikasjon
Rekkevidde m 8" (lufttest): 30-35 cm for stor 5 øre, opptil 1,5 meter for større gjenstander
Tilgjengelige søkehoder: 5", 8" (standard), 10.5"
Strømforsyning: 2 stk 9V batterier
Batterilevetid: Opptil 20 timer
Vekt: 1,7 kg

KLIKK HER FOR BESTILLING !!!

 

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 2003 Eskeland Electronics