Gold Bug-2 - Spesialkonstruert for gullsøking

Nå kan du søke etter gull med Gold Bug-2, en metalldetektor som bærer videre Gold Bugs velkjente rykte som en av de fremste metalldetektorer for gull. Som Gold Bug er Gold Bug-2 konstruert ene og alene for å finne gull.

Ved å bruke støysvake, presisjonstilpassede, temperatur kompenserte komponenter og ledende kretsteknologi tar Gold Bug-2 gullsøking til et nytt nivå - 71 kHz - den høyeste frekvens noensinne benyttet på en integrert metalldetektor. Resultatet er en økning i følsomhet for gull som må oppleves.

Gold Bug-2 takler også vanskelige grunnforhold bedre enn metalldetektorer med lavere sendefrekvens. Områder med høy grunnmineralisering, der metallsøking tidligere har vært nyttesløst, takler Gold Bug-2 med glans. Dette er viktig fordi gull ofte forekommer i områder med høy grunnmineralisering.

På Gold Bug-2 kan man skru inn en ekstra lydforsterkning for svake signaler fra smått eller dypt gull og bruke jern-diskriminering for å skille ut jernholdige gjenstander. Et støv og vannavvisende kontrollhus gjør Gold Bug-2 i stand til å takle alle værforhold og forlenger elektronikkens levetid. Gold Bug-2 er raskt blitt en favoritt blant professjonelle gullgravere fra Alaska i nord til Australia i sør.

Anvendelsesområde: 0 til 50°C
Frekvens: 71 kHz
Søkemoduser: Autotune, Autotune+, diskriminasjonsmodus for jern
Spesielle funksjoner: Avansert grunnbalansering, regn- og sprutsikker utforming
Rekkevidde m 10" (lufttest): Gull: 2,5 cm for 0,05 gram. 10 cm for 0,3 gram. 28 cm for 30 gram
Tilgjengelige søkehoder: Elliptisk 6.5", 10" (standard), 14"
Strømforsyning: 2 stk 9V batterier
Batterilevetid: Opptil 35 timer
Vekt: 1,3 kg

KLIKK HER FOR BESTILLING !!!

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics