Møt den nye 1236-X2 metalldetektor!

Fisher 1236-X2 er en helt ny metalldetektor fra Fisher. Den benytter seg av samme patenterte teknologi som øvrige metalldetektorer i Fishers 1200-serie, men den nye "SILENCER" modus er en en viktig nyhet i denne prisklassen. Denne modusen fjerner bakgrunnstøy som man kan oppleve dersom man søker med maksimal følsomhet i områder med mye søppel eller med høy konsentrasjon av jordmineraler. På andre metalldetektorer kan man fjerne støyen ved å senke følsomheten, men man mister da også dybde.

Med 1236-X2 kan man jobbe med maksimal følsomhet i disse områdene uten å forvirres av statiske utslag som normalt oppstår i det metallobjekter skilles ut. Høyttaleren gir ikke fra seg lyd før metalldetektoren kommer over ett "godt" metall-objekt. Slik blir det lettere å identifisere gode utslag.

En annen nyhet er den innebygde jerndiskriminatoren. Diskriminasjonskontrollen har en egen setting som fungerer spesielt godt på jern. Ved tradisjonell diskriminering kan mindre gjenstander i gull, sølv og kobber lett bli skilt ut i sammen med jern dersom man ikke er forsiktig. Den nye jerndiskriminatoren gjør det lettere å skille ut jernholdig søppel i søk etter verdigjenstander i kobber og edelmetall.

Fisher 1235-X har i mange år vært en av markedets mest solgte metalldetektorer i kraft av sin brukervennlighet og høye ytelse. Men Fisher 1236-X2 tilbyr høyere følsomhet, enklere diskriminering i tillegg til "SILENCER" modus som gjør det lettere å utnytte følsomheten hele tiden. Fisher 1236-X2 passer meget godt for nybegynnere såvel som viderekomne og vi spår at det ikke går lenge før 1236-X2 vil ta over som markedets mest solgte metalldetektor for hobby bruk!

 
 • Ny modus fjerner bakgrunnsstøy
 • Høy følsomhet (bedre enn 1235-X)
 • Ny fabrikkjustert jerndiskriminering
 • Automatisk skru-på-og-gå betjening
 • Kan beltemonteres
 • Frekvenskontroll
 • Patentert Double-Derivative elektronikk
 • Stort utvalg av søkehoder 3", 5", 11"
 • Lav vekt og ergometisk utforming
 • Lang batterilevetid
 • Full kontroll av diskriminasjon og følsomhet

Anvendelsesområde: 0 til 50°C
Frekvens: 5,5 - 5,9 kHz
Søkemoduser: Double Derivative diskriminasjon * (som andre 1200 metalldetektorer), Triple Derivative SILENCER modus, VCO-finsøkingsmodus
Spesielle funksjoner: variabel frekvens, beltemonterbart kontrollhus
Rekkevidde m 8" (lufttest): 22-26 cm for stor 5 øre, opptil 1,5 meter for større gjenstander
Tilgjengelige søkehoder: 3", 5", 8" (standard), 10.5"
Strømforsyning: 2 stk 9V batterier
Batterilevetid: Opptil 50 timer
Vekt: 1,4 kg

* US Patent 4.514.692

KLIKK HER FOR BESTILLING !!!

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 2001 Eskeland Electronics